| IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban | |
|
+6UruKuaYe linus z.p|somn_usor A1mStAr X8`dmg1992 Kudojikuto 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Kudojikuto
| Subiect: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Mier Feb 27, 2008 12:43 pm | |
| Salutare! Acest post este o urmare a faptului că mi-au scăpat nebanați vreo 2-3 codați! Iată despre ce este vorba: propun neapărat accesul oricărui Moderator la comanda add_ban!! Nu înțeleg de ce nu au acces la această comandă din moment ce au acces la admin_banip!! Dacă era vorba de admin_unban sau amx_removeip mai înțelegeam - la aceste comenzi trebuie să aibă acces doar un GOD sau OWNER, dar aici este vorba de BAN pe IP. Eram azi pe server cu Livia, i-am făcut poze unui suspect de WALL care s-a dovedit a fi codat întrucât nu mi-a mai dat nici o poză și a ieșit după ce i-am dat vreo 4 SLAY-uri pentru a trece SPEC, și când am rugat-o pe Livia să îi baneze IP-ul am constat cu stupoare că nu are acces la admin_addban :O Mai târziu a intrat Jet și l-am rugat și pe el să dea BAN pe IP și nici el nu are acces la această comandă!! Nu am făcut demo pentru că am crezut că v-a lua BAN deoarece era un Moderator pe server, iar când să iau IP-urile pentru a le posta pe forum după ce am terminat de jucat nu le mai aveam în consolă Mi se pare esențial ca un Moderator și cei de grad superior să aibe acces la această comandă, altfel ce facem? Notăm IP-urile pe o foaie pentru a nu le pierde până ieșim din cs sau ne oprim din joc pt a posta IP-ul și revenim pe server?!?! Aștept opiniile voastre... Mulțumesc pentru atenție! | |
|
| |
X8`dmg1992
Mesaje : 18 Data de înscriere : 27/02/2008 Varsta : 32 Localizare : viseu
| Subiect: da foarte buna idea Mier Feb 27, 2008 1:20 pm | |
| | |
|
| |
A1mStAr
Mesaje : 50 Data de înscriere : 26/02/2008 Varsta : 31 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Mier Feb 27, 2008 1:46 pm | |
| mda ideea lu kudo este foarte buna | |
|
| |
z.p|somn_usor
Mesaje : 15 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 36 Localizare : KaZaHsTaN^^
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Sam Mar 01, 2008 10:33 am | |
| nici SEMI-GOD's nu au acces la ban pe IP... e buna ideea. Pana ajungi (daca ajungi) GOD (cateva luni) nu poti da tu singur ban pe ip. Pana atunci .... amx_showip in consola ...luati ip-ul si il rugati pe un God sau Owner sa dea ban la ip-ul respectiv. | |
|
| |
linus
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Dum Mar 02, 2008 3:32 am | |
| frate e buna cica ideea ta da stai linistit nu se va realiza cum nu s-a realizat aia a mea dp fgorumul vechi!!! asa ca stai calm!!! | |
|
| |
UruKuaYe
Mesaje : 20 Data de înscriere : 26/02/2008 Varsta : 38 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Dum Mar 02, 2008 9:11 am | |
| | |
|
| |
burn4ilegal
| Subiect: Up In The Smoke Dum Mar 02, 2008 2:16 pm | |
| Pro sunt de acord .... sunt cativa owers si good si nu sunt cam tot timpu pe srv cand e sa baneze un ip !!! Pro | |
|
| |
RaLuCkuTza<3Jb
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Joi Mar 06, 2008 8:48 am | |
| Pune ip-urile pe forum ca le banez eu | |
|
| |
z.p|Yellow
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Joi Mar 06, 2008 9:18 am | |
| heave no fear Ralu`its here...cu bind pe comanda addban | |
|
| |
Kudojikuto
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Joi Mar 06, 2008 1:31 pm | |
| - RaLuCkuTza<3Jb a scris:
- Pune ip-urile pe forum ca le banez eu
Ralu, nu mă îndoiesc, dar iată.... la rubrica Demo/poze codați sunt postări făcute atât de mine, cât și de UruKuaYe de mai bine de o săptămână cred și nu am primit nici un răspuns! Sper să te uiți mai des pe acolo și să ne anunți, ca și până acum, când le dai tu add_ban. Mulțumesc frumos! P.S.:Tot susțin ideea de acces la add_ban a Moderatorilor Să ne unim frațilooor!! BAftă! | |
|
| |
RaLuCkuTza<3Jb
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Joi Mar 06, 2008 3:11 pm | |
| i-am banat pe aia toti de acolo | |
|
| |
seK
| |
| |
Kudojikuto
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Vin Mar 07, 2008 7:05 am | |
| Bine nenea, dacă nu se poate, nu se poate.... Le vom posta pe forum, am rugămintea (i-am spus și lui Ralu), când se dă add_ban pe IP-urile postate să spună respectivul God/Owner că a dat BAN printr-un POST REPLY ca să știm și noi și ca să observe cei care intră pe forum și nu sunt admini că într-adevăr se dau BAN-uri la postările respective! Încurajăm astfel să facă demo-uri cu codați toți cei care joacă pe server (fie că au SLOT, admin, sau nici una dintre acestea), să vadă lumea că NU se admit codați pe acest server și că se iau măsurile care se impun atunci când se cere acest lucru... Mulțumesc anticipat! | |
|
| |
z.p|somn_usor
Mesaje : 15 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 36 Localizare : KaZaHsTaN^^
| |
| |
linus
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Mier Mar 19, 2008 2:01 pm | |
| | |
|
| |
Kudojikuto
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban Mier Mar 19, 2008 3:22 pm | |
| Mă cam deranjează expresia ,,o arzi aiurea'', dar în fine, te exprimi cum crezi de cuviință (dar e indicat să te gândești înainte să spui ceva de genu' ăsta). În al doilea rând, când postez ceva, mai ales dacă mi se pare important, încerc să fiu cât mai explicit și să-mi argumentez cum trebuie afirmațiile. Linus, dacă ție nu îți place să citești, NU citii omule! Te-am obligat eu să citești postările mele? Scrie undeva că trebuie să mă încadrez obligatoriu în ''N'' cuvinte? Am insultat pe cineva sau am avut în vreun fel vreun limbaj deplasat? Eu nu cred, dacă îți par plictisitor nu mă băga în seamă; treci peste ''basmele'' scrise de mine.... Baftă! P.S.: nu știu dacă era cel mai bine să postezi în această rubrică acest ''of'' al tău, dar trecem peste | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban | |
| |
|
| |
| IMPORTANT! Accesul la comanda admin_addban | |
|